Tips from ZACHKING on HOW TO MAKE GREAT VIDEO


Camera rolling.. test-test 1,2,3 ughh Test, test yow hi guys welcome back to the Behind The Scene Show So today we will talk about a challenge Where.. The challenge is perspective challenge Before I explain further I would like to explain to you what is Perspective Perspective force is where you see the object with you own eye The closer the object to you, the bigger you will see it Let me show you the example So that’s how perspective work Now I will show you the example of perspective video Now you know what is perspective force right? So last month Zachking again challenge his fans To create a video with perspective theme So the three of us accept Zachking challenge I, Amirul and Addeen We go to the shooting location And shoot the perspective video Before we start shooting, I will share to you what is the process First, we will prepare the prop for that shoot For this video, I will need a big chocolate So we need to prepare that prop To buy a real big chocolate is impossible for us So we create the prop just using the cardbox We cut the cardbox to the chocolate shape We then put a coloured paper to that cardbox And we paint the prop Until it’s looks like “chocolate” And after that we start shoot the video And Alhamdulillah every done as we plan So do you guys wanna watch the final video? here’s it is Hi guys today I wanna teach you how to make the biggest chocolate ever First you need to double click this video in three two on e Yeah cool! Let me show you the magic It’s so heavy This is the biggest chocolate ever made So that’s the final video If you guys like it, click like button If you don’t like it, don’t click unlike button So Alhamdulillah that video get the chance to be insert in Zachking Magic of the month And Zachking also react to the video There’s a part that I really like it Wanna see it? Let’s go Sofian.. I love the UI heart video It’s really fun. so how he will make the perspective because that’s the theme Okay.. And that’s real.. he printed that out That’s paper.. You can see the surface That’s cool! And I want to point something really fun there The little details When he jump Look at the top bar and the bottom bars The animation that happening Like even his username rolls out See those three little dot rolling The promote button, those the details that make this video good Nice! Thankyou so much Zachking for the comment And the tips about the details in a video need to be at to make it looks better InsyaAllah we will put a lot of details in our video So the final word I would like to ask you guys, why not if you guys love to make magic video Let’s join Zachking challenge too? And sent the video to Zachking Team Because next month also got challenge from Zachking Want to know how to submit the video? Click link in my description I thinks that’s all for the video today So now we got mic, maybe after this can make a tutorial? Did you gys want it? So wait for it..

100 Replies to “Tips from ZACHKING on HOW TO MAKE GREAT VIDEO”

  1. Mantap videonya. Semoga terus maju jaya guys. Dan hasilkan video2 terbaik. Yg nmpk komen sy ni jemput2 la dtg support channel sy sekali guys, baru2 belajar jugak buat video. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  2. Ok doh untuk bakat tu dan nk follow buat video2 mcm idola awok yakni Z King. Tp karakter tu xyoh laa terikut dia, jadi diri sendiri je. Cari sisi riang n funny nye anda, kalau semua nk copy paste dia je nnti napok xdok beza lah Channel dia ngn channel kau..

  3. Pian, aku rase kau kena upah org buat subs english sbb ade org luar tgok vid kau. X upah pon suruh la addeen ke buat ๐Ÿ˜‚

  4. pian letak terjemahan sebab video kau dah naik sampai overseas..so dont disapointed them went they dont understand you.goodluck bro.

  5. Wow peminat Zach King! Bagus bagus!

    Saya peminat Zach King jugak tapi Tak sangat sebab Tak kan lah dia nak tengok video saya saya bukannya pandai buat magik :<

  6. Aq mcm mula suka suda buat video magic..cumanya sy xda pc nak buat editing & group yg nk tolong buat shooting video.

    Just edit pakai hp jer.. x sehalus edit guna pc (Pr) ๐Ÿ˜”

  7. Magic bagus tapi coklat besar tu nmpk sngt kadboard dpt nmpk pantulan cahaya dia..you memang nak real artis utk lukis coklat tu..baru nmpk real

  8. sofyank aku ada idea baik untuk kau. Kau kene letak subtitle dkt semua video kau jadi orang luar pun boleh tngk at the same time kau dpt duit lagi bnyk pstu kau boleh letak bnyk ads.LAGI BANYAK DUIT kau DAPAT.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

  9. Sofyank… saya cadang buat subtitle skali… baru saya faham apa kamu cakap dalam video. My aunty said to me… haha.. request from her.

  10. terbaik la sofyank๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
    semoga suatu hari nanti menjadi seorang youtuber yg berjaya seperti zachking….
    doakan semoga aku pun menjadi seorang youtuber yg berjaya juga….
    aminnnn……

  11. Wahh bestnya.. Btw saya ada buat kartun.. Jemput singgah ke youtube saya ye.. Support anak tempatan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜..memana nak saya sub balik komen je

  12. Hi youtuber๐Ÿ‘‹ ada masa singgah lah ke channel SHAHRUL Ai.. Support pliss๐Ÿ™ jangan lupa subscribe like n share ๐Ÿค— ada kekurangan comment pliss

  13. semakin lama semakin baik…teruskan ulangkaji channel padu2..amik ilmu…semoga dimurahkan rezeki dan dilimpahkan subscriber yg banyak..masuk kelas bahasa ingeris skali sofyan..biar padu…..tag zach king skali lam instagram atau fb..harap2 zach king pomote video awk..๐Ÿ˜˜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *