Video 19 Saat je, tapi edit 12 jam! | COD HACKED


See the pool, it’s so beautiful So beautiful So like usual.. We are In the location Hi Guys My name is Sofian, and he is.. I’m Markdeen and me Iqram So now we arrive at the location for shooting Today we gonna shoot 3 videos And all of them is Video effects The idea of this video is new and fresh If you guys wanna know what it is.. check this out Sofian.. What are you doing? Now I’m preparing the prop for the first video We will use this prop in the video This prop will be put at the laptop screen There will be some pop up from the screen And I will pull it They are fixing the broken prop* It’s upside down You’re so funny Where’s the scissors? What is this.. where are you working? I will pass the tracking to you Take it Iqram I need to be infront It’s tracking you Woww just like passing the ball I want to pass at Addeen Addeen came here What are you doing markdeen I will shoot from here From here Until here How to pick up this laptop? I’m scared it’ll broke No it wont, just do like this For the final video, it’s has 3 version All is the same, but with different effects First version Version 2 Version 3 It’s took us 10 take to finish this shoot and took me 12 hours to finish the editing for this video We really happy seeing your positive reaction and response for this video We promise to make and create more creative content after this

100 Replies to “Video 19 Saat je, tapi edit 12 jam! | COD HACKED”

  1. Respect dia punya kesabaran dlm editing visual effects. Bkn senang buat suatu karya yg menarik. Kita edit video berjam2, render video berjam2, hasil video just saat2, minit2 je. Ada jugak yg dislike. Kita x blh puaskn hati semua org, yg penting kita buat apa yg terbaik utk bahagia kn diri kita sndiri

  2. sʏ ʙᴀɴɢɢᴀ ᴀᴅᴀ ᴀɴᴀᴋ ᴍᴀʟᴀʏsɪᴀ ᴍᴄᴍ ɴɪ😉😊😊
    ɪɴsʏᴀᴀʟʟᴀʜ ᴛᴇʀᴜs ᴋᴀɴ ᴋᴇʀɪʏᴀ ɴʏᴀ ʙᴀɴɢ….

  3. Nice.. Tpi klau d prhatikan betul2,dkt spek mata ko tiada pantulan chaya dri screen laptop.. Overall nice.. Susah edit mcm ni 👌

  4. Wow! I am impress with you all ! ✅❤😍👏👏👍😍😍✅✅✅✅👏👏👍😍👍😍❤❤❤😍😍👏✅👏✅👏✅👏👏✅😍😍👍👍❤👏❤👏❤

  5. assalamualaikum jom buat duit..tq pian..Beli untuk Jimat, Kongsi untuk Untung – Muat Turun Aplikasi Fingo, masukkan kod jemputan saya「VZS4AD」,Nikmati Harga VIP dalam membeli-belah. Muat turun pautan https://page.fingo.shop/shareInvite?shareCode=VZS4AD&lang=ms

  6. Video ni baru 19 saat edit dh 12 jam kalau video lagi panjang berapa lama nk edit agak….. Support lah YouTube Malaysia

  7. Aku pernah buat video dari magrib sampai ke subuh… Then upload kt FB dgn hadapan adelah org komen, sekali enggak ada dong… 😛
    Memang penat buat video.

  8. Pa lagi subscribe la 😂.

    Kalau pian dpt edit lawa² pergh confom dalam sebulan tu dot cecah atleast 500subs atau 1k subs /persebulan 👍😜

  9. Gembira lihat anak muda mcm kmu berbakat!! Teruskan usaha kmu bro.. All the best👍👍👍mantap naikkan lgi mutu videografi Malaysia!!

  10. Salam sofyank, mcm mne bro amik senapang tu dri behind the scenes tu. sya nk tau cara dpt senapang tu, sbb bro rakam smpai lptop rosak je. Amik senapang bro xtunjuk. tq boss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *